Ingrediente torturi

 

1. Tort frisca
  • Blat: oua, zahar, faina
  • Compozitie: frisca, fructe, sirop
  • Ornat: frisca
2. Tort Ciocolata
  • Blat: oua, zahar, faina
  • Compozitie: crema Cofetar, crema vegetala 80% grasime,(optional visine din alcool/ compot)
  • Ornat: frisca/ cioc. alba,/cioc. neagra
3. Tort Iaurt
  • Blat: oua, zahar, faina
  • Compozitie: frisca, crema iaurt, fructe padure
  • Ornat: frisca/ vanilla cream.
4. Tort Ciocolata Hazzel
  • Blat: oua, zahar, faina, cacao
  • Compozitie: ciocolata hazel, crema Cofetar, Visine compot, visine alcool.
  • Ornat: cioc. alba/ neagra sau crema vanilla
5. Tort Caramel Lapte
  • Blat: oua, zahar, faina, cacao.
  • Compozitie: crema lapte, crema Cofetar, crema vegetala.
  • Ornat:crema cioc. alba/ neagra/ frisca/ crema vanilla.
6. Tort Caramel Zee
  • Blat: oua, zahar, faina, cacao.
  • Compozitie: crema vanilie, sirop zee
  • Ornat: frisca/crema vanilla
7. Tort Napoleon
  • Blat: oau, zahar, faina sau foi Tegral
  • Compozitia: crema vanilie/ iaurt, frisca
  • Ornat: frisca/ vanilla cream/ filling caise, chery fructe( gel rosu fructe).
8. Tort Martipan
  • Blat: foi rulade, zahar, faina, oua.
  • Compozitie: ciocolata hazel, visine, sirop.
  • Ornat:martipan.
9. Tort Figurine
  • Blat: oua, zahar, faina, cacao.
  • Compozitie: tort cioc., tort frisca, tort caramel, tort iaurt.
10. Tort Personalizat
  • Blat: oua, zahar, faina, cacao.
  • Compozitie: tort cioc., tort frisca, tort caramel, tort iaurt.